Снимка: ПетелПравителството ще отпусне 23 милиона лева за служителите на МВР,

...
Снимка: ПетелПравителството ще отпусне 23 милиона лева за служителите на МВР,
Коментари Харесай

Отпускат 23 милиона лева за служителите на МВР, работещи на първа линия в борбата с пандемията

Снимка: Петел

Правителството ще отпусне 23 милиона лв. за служителите на Министерство на вътрешните работи, работещи на първа линия в битката с пандемията.

Това обяви министърът на вътрешните работи Христо Терзийски на брифинг във връзка отпуснатите спомагателни средства по бюджета на Министерство на вътрешните работи. Той изясни, че 5 млн. лева са предопределени за закупуване на профилирана техника за Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи.

„ Средствата ще бъдат за всички чиновници на Министерството, които работят на първа линия в битката с пандемията. Това е крачка, която държавното управление и държавното управление прави, с цел да покаже, че прави оценка активността на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Те извършват и редица функционалности, които не са свойствени на Министерството за оправянето в тази обстановка като съдействието на здравните органи и на РЗИ “, добави министърът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР